Aardhuis

Nieuws

De gouden schallebijter of gouden loopkever

19/06/2019

De gouden schallebijter of gouden loopkever is een vrij zeldzame soort binnen Kroondomein Het Loo
Lees meer >>

Aardverschuiving in Het Aardhuis (De Stentor 07-06-2019)

18/06/2019

Het Aardhuis herbergt na een verbouwing van anderhalf jaar behalve een bezoekerscentrum ook een restaurant. Eigentijds, maar wel met een duidelijke link met het verleden.
Lees meer >>

Vestiging wolf in Nederland

12/06/2019

Er is veel publiciteit rondom de vestiging van de wolf in Nederland. Een bijzondere gebeurtenis! Er leven ook vragen bij het publiek. De meeste antwoorden op publieksvragen over de wolf kunt u vinden op www.wolveninnederland.nl
Lees meer >>

Fors meer eikenprocessierupsen

11/06/2019

Omroep Gelderland laat in haar bericht weten dat er een toename is van eikenprocessierupsen in onze provincie.
Lees meer >>

Het Aardhuis en Aardhuispark weer open per 1 juni 2019

30/05/2019

Na de verbouwing opent Het Aardhuis zaterdag 1 juni weer zijn deuren. Hier en daar moeten er nog wat laatste zaken worden afgerond of aangepast. Maar die staan een bezoek geenszins in de weg. Over een paar weken zullen ook de laatste klussen afgerond zijn. Ook het naastgelegen Aardhuispark gaat weer open. Om de kennismaking, hernieuwd of voor de eerste keer extra feestelijk te maken is voorlopig het bezoek aan het Aardhuispark gratis. Voor Het Aardhuis zelf hoeft ook geen entrée te worden betaald, en dat blijft zo.

Enthousiaste vrijwilligers voor Het Aardhuis gezocht

10/04/2019

Voor Het Aardhuis, een nieuw bezoekerscentrum van Kroondomein Het Loo, zijn wij op zoek naar natuurgidsen en gastvrouwen/-heren.
Lees meer >>