Aardhuis

Bezoekersinformatie

Het is heerlijk wandelen in het aangrenzende Aardhuispark met grote kans op het zien van dam- en edelherten. Op woensdagmiddag kunt u met een natuurgids meewandelen door het park waardoor het lijkt of zelfs de eeuwenoude bomen kunnen praten.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur (maandags gesloten)

HONDEN, MITS AAN DE LIJN MOGEN MEE

 

 

 

 

 

Entreeprijzen

Bezoekerscentrum Het Aardhuis is gratis toegankelijk

De eerste weken van juni is ook het Aardhuispark gratis toegankelijk

 

 

Arrangementen

Het Aardhuis heeft meer te bieden dan u wellicht op het eerste gezicht heeft gezien. Op de eerste verdieping kan de opstelling van de expositie worden omgezet in een ruimte voor presentaties, workshops of in een feestelijke eetzaal.

Voor het aanvragen van meer informatie over de mogelijkheden in en bij Het Aardhuis kunt u zich richten tot HetAardhuis@kdhl.nl

Evenementen op Kroondomein Het Loo zijn vergunningsplichtig

Alle excursies, evenementen en overige commerciële activiteiten door derden in Kroondomein Het Loo zijn vergunningplichtig. Voor het aanvragen van een vergunning kunt u zich richten tot info@kdhl.nl 

 

 

Bezoekadres

Het Aardhuis

Aardhuis 1

7346 AA Hoog Soeren 

Aanrijden via de Amersfoortseweg

Bestellen

- Plattegrond Paleispark: € 6,50 (incl. verzendkosten)

- Plattegrond Koninklijke Houtvesterij:€6,50 (inclusief verzendkosten)
- Brochure Kroondomein Het Loo: € 9,00 (incl. verzendkosten)
- Combinatie: Brochure en Plattegrond Paleispark: € 12,50 (incl. verzendkosten)

De Brochure Kroondomein Het Loo heeft een praktisch meeneemformaat. Je komt van alles te weten over de ontstaansgeschiedenis, de flora en fauna, de verbintenis met het Huis Oranje-Nassau, de cultuurhistorie en het natuurvolgend bosbeheer.

Maak het bedrag over op rekeningnummer NL49TRIO0391215191 ten name van Kroondomein Het Loo, onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats. Vermeld duidelijk welk artikel u wilt ontvangen. De artikelen worden per post verstuurd.