Aardhuis

Wegwerkzaamheden N344, overlast of hinder mogelijk

07/10/2019

Beste bezoeker van Het Aardhuis, Vanaf woensdag 9 oktober tot en met woensdag 23 oktober vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Amersfoortseweg, de N344. Tussen 20.00 ’s avonds en 05.00 ‘s morgens vinden de werkzaamheden plaats. Tijdens de door ons georganiseerde evenementen kunt u voor 20.00 uur gewoon als gebruikelijk binnenrijden. Na afloop van uw bezoek kunt u gebruik maken van het fietspad en indien nodig de aanwijzingen van het wegwerkers opvolgen. Met vriendelijke groet, Andre Donker Boswachter/coördinator Het Aardhuis. Heeft u de behoefte ons te mailen dan kan dat via hetaardhuis@kdhl.nl

Werkzaamheden N344
PROJECTNIEUWS
________________________________________
18-09-2019
Start werkzaamheden
Let op: in de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 oktober starten onze werkzaamheden….
Lees meer
In opdracht van de provincie Gelderland voorzien we de N344 tussen Nieuw-Milligen en Apeldoorn van een nieuwe asfaltlaag.
Planning
Het gehele project is opgedeeld in twee fases, waarin we per fase het werkvak ’s nachts afsluiten van 20.00 tot 5.00 uur. In de nachten van zaterdag op zondag en zondag op maandag voeren we geen werkzaamheden uit. Overdag is de N344 van 5.00 – 20.00 toegankelijk voor verkeer.
De snelheid in het werkvak verlagen we naar 50km/u, waarbij er gedeeltelijk over gefreesd asfalt met tijdelijke markering wordt gereden. Hierdoor zijn aanliggende percelen overdag altijd bereikbaar.
Fase 1: rotonde N344-N302 tot rotonde J.C. Wilslaan
Op woensdag 9 oktober starten de werkzaamheden van fase 1:
• Aanpassen van de bushaltes ter plaatse van de Aardhuisweg;
• Verbreden van de zijwegen naar restaurant Het Aardhuis en de Oude Elspeterweg;
• Vervangen van de bestaande asfaltdeklaag door een nieuwe deklaag vanaf de rotonde N302 tot de Echoput;
• (Gedeeltelijk) herstraten van inritten, zodat deze goed aansluiten op de nieuwe asfaltdeklaag.
Ter plaatse van de Oude Elspeterweg staan overdag verkeerslichten, waardoor enige hinder kan ontstaan. De rotondes N344-N302 en J.C. Wilslaan blijven dag en nacht toegankelijk voor verkeer.
Onze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. We verwachten fase 1 af te ronden in de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 oktober.
Fase 2: Echoput tot Julianatoren
We starten met de werkzaamheden van fase 2 in de nacht van woensdag 23 oktober op donderdag 24 oktober. We verwachten de fase af te ronden in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 oktober, waarbij het mogelijk is dat we doorwerken tot 7.00 uur. Ook deze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.
De uit te voeren werkzaamheden van deze fase bestaan hoofdzakelijk uit:
• Verwijderen van de bestaande asfaltdeklaag en het aanbrengen van de nieuwe deklaag vanaf de Echoput tot de komgrens Apeldoorn;
• (Gedeeltelijk) herstraten van inritten, zodat deze goed aansluiten op de nieuwe asfaltdeklaag.
Omleidingen
Op gele borden langs de weg geven we de omleidingsroutes aan.